Reshift media update
Nieuws dinsdag 28 februari
Img Img Img
Lezers en kijkers bevinden zich tegenwoordig vooral online, op Facebook, Snapchat en Instagram. Om deze doelgroep te bereiken maken we steeds vaker gebruik van videocontent. Kijk je mee?
Hoe publiceer je goed op social media?
Img
Img
Het creëren van videocontent voor social media, dat vraagt een heel eigen benadering. Korte videosnacks met zowel een prikkelende opening als een simpele eenduidige boodschap. Hoe je dat precies doet? Ons social only-merk Hyped produceert dagelijks videocontent voor een jonge doelgroep die op sociale media leeft.
Dus geen website, geen tijdschrift, geen televisiestation. Lezers en kijkers zitten tegenwoordig op Facebook, Snapchat, In- stagram. De videoproducties van Hyped zijn daarom volledig toegespitst op mobiel gebruik en worden als visuele snacks naar de Hypers gebracht. Daarin is de redactie enthousiast, open en transparant.
En dit zijn de vijf tips die volgens het Hyped-team jouw aanwezigheid op Facebook (en Snapchat!) gaan versterken.
Team Power Unlimited naar de top!
Img
Img
eSports wordt steeds groter en ook de gamesmerken van Reshift zijn actief op dit vlak. Power Unlimited, InsideGamer en Gamer.nl sloegen de handen ineen en organiseerden samen de Versus Rocket League Kampioenschappen. In dit toernooi streden teams uit de drie communities om de Versus-beker in de populaire game Rocket League: voetbal met vliegende auto's. De finale werd afgelopen donderdag live uitgezonden vanuit het AFAS Stadion van AZ Alkmaar. Het winnende team is omgedoopt tot Team Power Unlimited en zal onder leiding van een redacteur proberen om de top van Nederland te bereiken. Hoe zij hierin begeleid worden kun je zien in een video- en artikelserie op Power Unlimited. Het wordt ongetwijfeld spannend, dramatisch en hilarisch! Bekijk nu de aftermovie van de zinderende finale!
Interesse?
Neem contact op met:
Marcel  
Marcel
06-12055442
mott@reshift.nl
Raymond  
Raymond
06-34656118
rullers@reshift.nl
Aryaty  
Aryaty (games)
06-42274200
akrancher@reshift.nl